KUKA ON HEINI?

"Esiripun nostaisin ja itseni paljastaisin. Kaiken antaisin. Silläkö voittaisin vai loputkin kadottaisin?"

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kirjoittamaan omaa blogia, sillä rakastan suuresti kirjoittamista! Nuorempana olin oikea runotyttö ja pöytälaatikko oli täynnä erilaisia raapustuksia aina sydäntä särkevistä rakkausrunoista huimiin fantasianovelleihin! Vielä nykyäänkin kirjoittamalla jäsentelen ajatuksiani ja kirjoituksiin on aina kiva palata jälkeenpäin.


Olen surffaillut luvattoman monia tunteja internetin ihmeellisessä maailmassa, ja nähnyt blogeja vuosien saatossa laidasta laitaan. Bloggaaminen vaikutti mukavalle harrastukselle, joten ajattelin, miksen minäkin kokeilisi jotain aivan uutta. Olihan minullakin suuri intohimo pukeutumista kohtaan - jopa niin suuri että siitä tuli ajan myötä minulle ammatti vaatemyyjän ja visualisti-pukeutumisneuvojan roolissa.


Ajattelin, että ehkä voisin olla pisarana meressä muuttamassa sitä hiukan suolaisemmaksi omalla persoonallani. Vaikka tekstit ovat suurimmaksi osaksi merkityksetöntä jaarittelua trendeistä, elämästä ja kaikesta sen ympärillä, toivon, että seassa olisi edes pieniä totuuden jyväsiä, inspiraation lähdettä teille jokaiselle.


Visual Dreams blogin takaa löytyy kolmekymppinen nainen, joka rakastaa ilmentää luovuuttaan pukeutumisen ja kirjoittamisen avulla.


Olen henkeen ja vereen esteetikko, jolle blogi toimii levähdyspaikkana arjen keskellä. Tätä arjen iloa ammennan kauniista vaatteista, sisustamisesta, itsetutkistelusta self help-oppaiden kiehtovassa ja opettavaisessa maailmassa, valokuvaamisesta, ruokareseptien testaamisesta sekä ajanvietosta ystävieni ja mieheni kanssa.


Visual Dreams blogista löytyy siis jatkossa kirjoittelua muoti- ja tyylikokeiluista ripauksella oman elämän kuulumisia. Blogistani löydätkin asuja, arjen estetiikkaa ja ajatuksia elämästä.
 

Lämpöisesti tervetuloa blogini ääreen! Tästä se matka alkaa!

Rakkaudella, Heini