SYKSYN IHANIN TAKKI - HURMAANNU RUUDUISTA 

04.10.2018

Tämän syksyn ehdoton luottotakki on kuosiltaan ruudullinen. Ruudulliset bleiserit ovat olleet pitkään muodissa ja menevät vielä neuleiden kanssa kerroksittain puettuna myös päällystakista. Kuitenkin ilmojen jo viiletessä, takin helma pitenee ja trendikkäin pituus tästä ruudullisesta versiosta on joko polvipituinen tai nilkkoja hipova malli.

Vaikka ollaan jo lokakuun alkutaipaleella ja aidoissa syystunnelmissa niin mikään ei estä jatkamasta hameiden käyttöä. Jos kaipaat loppukesänfiilistä syyspäiviin niin heitä ruudullinen pitkä takki esimerkiksi nyt pinnalla olevan silkkihameen tai kesäisen kukkahameen suojaksi! 

Osta vähintään polvimittainen, mieluummin pidempi takki, niin se käy kaikkien hameiden ja housujen kanssa. Minun on itse ehdottomasti kokeiltava tätä tätä hameen ja pitkän ruututakin liittoa vielä, kun kelit antavat myöten ja purevimmat pakkaset eivät olet saapuneet Suomen maankamaralle. 

Tai jos haluat katu-uskottavan menoasun niin polvista risat farkut ja printti t-paita antavat hauskaa rosoisuutta klassisen ruutukuosin pariksi.

PHOTOS BY SANNA HINTIKKA / EDIT BY ME

COAT FROM NEW YORKER

T-SHIRT FROM NEW YORKER

JEANS FROM GINA TRICOT

BOOTS FROM MANGO

HAT FROM H&M

EARRINGS FROM ZARA

SUNGLASSES FROM CELINE

BAG FROM CHANEL

Kuinka erilaiselle oma t-paita ja farkut-kombo olisi näyttänytkään esimerkiksi mustan trenssin kanssa - ruutukuosi antaa koko asuun skarpin ja särmikkään ilmeen.

Oma ruututakkini on ohutta kangasta ja hurahdettuani ruutukuosin ystäväksi, olenkin miettinyt ruutukuosisen villakangastakin hankintaa vakavasti - se piristäisi talven pakkaspäiviä. Tämä takki on siitä ihana, että se on yllätävän monikäyttöinen ja takilla on trenssin muodot. Takin päälle on helppo sitoa nahkavyö, kun haluaa korostaa vyötärölinjaa.  

A check print throughout, oversized, longline silhouette = This coat is just amazing! 

This coat is my new favorite item! A long coat is a nice item to have in any closet. There is a variety of styles of long coats as well as ways you can wear them. I wore it with ripped jeans, a fitted graphic T-shirt and black ankle boots for a go-anywhere look.