SYKSYN 2018 SÄVÄYTTÄVIMMÄT MIESTEN TRENDIT

02.09.2018

Nyt on aika päästää miesten trendit lavalle! Ensi sesongin isoimmat trendit miehille ovat ehdottomasti nahka, voimakkaat värit kuten punainen ja vastapainoksi maanläheinen ruskea. Tähän postaukseen sain vision ihanan Sini Mustosen laajasta trendipostauksesta- käy kurkkaamassa hänen postauksensa täältä!

Statement vaatteet ja logot ovat pinnalla edelleen viime keväänä alkaneen trendin tapaan. Näytöksissä vilahti paljon myös käytännönläheisiä vaatteita, kuten sadevaatteita, urheiluvaatteita ja vaellussaappaita. Tässä sesongissa isot kaulukset ja lampaannahkatakit ovat se juttu  käytännöllisten vaatteiden ohella! 

Lue lisää syksyn trendeistä heti kuvan alta.

Lampaannahkatakit / Shearling coats

Lampaankarvatakit eli shearling takit, ovat ensi talvena trendikkään miehen nappivalinta, silloin kun haluaa pysyä sekä lämpimänä että tyylikkäänä.

Printtien yhdistelyä / Mixed prints

Villein printtien yhdistelijä on ensi sesongissa se kaikkein tyylikkäin. Mitä rajumpi yhdistelmä, sitä trendikkäämpi asu.

Vaelluskengät / Hiking boots

Vaelluskengät ovat trendikäs ja käytännöllinen valinta Suomen olosuhteisiin. Pidä tyylikkäästi varpaat lämpimänä! Jos haluat repäistä valitse futuristisen tyyliset vaelluskengät, jotka varmasti kääntävät katseita.


Säänmukainen pukeutuminen / Dressing according to weather

Catwalkeilla nähtiin enemmissä määrin paksuja lämpimiä vaatteita ja sadevarusteita, joten nyt jos koskaan säänmukainen varustautuminen on ehdottomasti trendikästä! Unohda sateenvarjo ja kaiva sadetakki esiin!

Työvaatteet ja puvut / Work and business attire

Bisnespuvut ovat selkeästi pinnalla, koska työvaatteet kuten puvut ja haalarit olivat edustettuina muotiviikkojen näytöslavoilla.

Logot / Logos

Kuten naisillakin, miehillä logot ovat tulleet melkein jäädäkseen pukeutumisen kirjoon. Logoja näkyi catwalkeilla niin puseroissa, housuissa kuin kengissä. Tänä vuonna logot saavat ja niiden pitääkin erottua.

Leikkausten korostaminen / Highlighting tailoring

Erilaisten leikkausten ja saumojen korostaminen näkyi selkeänä trendinä muotiviikoilla. Valkoisen tai muun värisen "tehostevärin" sijoittaminen saumaan ja leikkaukseen tekee sharpin ja freshin näköisen lopputuloksen.

Korkeakiilto / High shine

Korkeakiiltoiset materiaalit, kuten muovi ja kiiltonahka ovat yksi isoimmista trendeistä. Nyt saa loistaa! 

Crossbody laukut / Crossbody bags

Käytännölliset ja näyttävät olkalaukut ovat miesten ykkösasustetrendi, joka on varmasti myös hyvä sijoitus. Tätä trendiä ei siis missään tapauksessa kannata missata.

Ruskea / Brown

Maanläheinen ja lämmin ruskea on yksi ensi sesongin trendiväreistä. Kamelitakit ja trenssit ovat yksi trendikkäimpiä valintoja tämän trendisävyn omaksumiseen ja samalla saat klassikon joka kestää aikaa.

Punainen / Red

Vastapainoksi maanläheisille sävyille on rohkeat värit kuten punainen. Tässä värissä, jos jossain tuntee itsensä itsevarmaksi.

Statement neuleet / Statement sweaters

Osoita hiljaisesti mieltä statement neuleen avulla. Puhu avoimesti itselle tärkeistä aiheista tai muuten vain herätä keskustelua asennetekstillä.

Toppatakit / Puffer coats

Talven lämpimin ja mukavin trendi täytyy olla jo viime talvesta tuttu toppatakki. Kokeile jotain uutta esimerkiksi leikkauksen tai materiaalin suhteen, niin saat uutta puhtia tähän trendiin.

Nahkaiset takit / Leather coats

Nahkaa nähtiin joka paikassa catwalkeilla, mutta erityisesti miehillä sitä nähtiin takeissa. Kestävä ja näyttävä trendi on myös jokaisen miehen must-have jo peruspukeutumisessa.

Vyötetyt takit / Belted coats

Takkityylin ei tarvitse olla missään nimessä tylsä ensi sesongin aikaan. Laita vyötärölle vyö ja tee tyylistäsi astetta trendikkäämpi.

Liituraita / Pin stripes

Klassinen ja tyylikäs liituraita on saanut uutta puhtia muotiviikoilta. Tämä trendi on yhtä klassinen kuin trendikäs, joten liituraitapukuun sijoittaminen voi olla nyt hyvä mahdollisuus.

Next season's biggest fashion trends for men are definitely leather, statement pieces and logos, mixed up prints, powerful colors like red and down to earth brown. 

Shiny surfaces and fabrics are contrasted with utility pieces like hiking boots, rain clothing and sportswear that can handle the weather. 

Epic standout moments with large collars and shearling coats are also a very popular trend that you need to know right now!

Lähde: Sini Mustonen, Trend Report