SUOSIKKI HAJUVESI: HUGO BOSS - THE SCENT FOR HER

30.08.2018

Todella monta hajuvettä on noussut lempituoksujeni kärkeen vuosien aikana, kun tein ensimmäisen hypyn vartalosuihkeista, kunnollisiin, aitojen parfyymien maailmaan. 

Ensin se oli Ralph Laurenin HOT, sitten vuoden tai kahden ajan tykkäsin vaihdella Juicy Couturen ja Roberto Cavallin välillä. Olen varmasti käynyt läpi useita kymmeniä hajuvesipulloja ja merkkejä nuoren aikuisuuteni aikana. Ystäväni ovat myös sanoneet, että kun he ovat haistaneet jonkun tutun tuoksun toisen yllä, se on muistuttanut minusta, hah hah. Todella suloista!

Onhan tuoksu tärkeä osa naisellisuutta ja sen avulla voi korostaa omaa persoonaa. Parfyymi kuuluu jokapäiväisiin kauneusrutiineihini ja jo yksi suihkaus omaa lempituoksua saa olon tuntumaan astetta itsevarmemmalle ja aistikkaammalle.

Arkisin suosin yleensä keveitä ja puuterisen puhtaita tuoksuja, jotka eivät hyökkää päälle. Iltakäytössä puolestaan useimmiten valitsen mielelläni voimakkaamman mausteisen, täyteläisen vaihtoehdon.

Hugo Boss - The Scent for Her

Tämän hetken lempituoksuni on Hugo Bossin The Scent for Her. Tuoksu tihkuu eleganttia naisellisuutta, lämpöä ja viettelyä. Valloittava freesia, hunajalla kuorrutettu persikka toimivat parfyymin ensituoksuna. Sykkivä sydäntuoksu on puoleensavetävää osmanthusiaa, joka kietoutuu yhteen pehmeän kaakaopavun kanssa unohtumattoman vietteleväksi tuoksuksi. Kerrassaan upea tuoksu, joka on samalla raikas ja tumma.

Onko teillä omia hajuvesi-suosikkeja? Oletteko kokeilleet Bossin tuoksua ja jos olette mitä piditte siitä?

So many fragrances have become favourites over the years since I first made the jump from body sprays, to proper grown up perfumes. First, it was Ralph Lauren HOT, then a year or two of mixing with the likes of Juicy Couture and Roberto Cavalli. I must have gone through at least 20 bottles during my early twenties, and friends would say that when they caught a waft of the smell on someone else, it would remind them of me.

My favorite perfume at the moment is Hugo Boss - Scent for Her. The scent of sweet honeyed peach blended with aromatic freesias creates a beautiful perfume they can't resist. Moving through to the heart, hidden notes of Oriental osmanthus create a potent and heady quality to the fragrance to seduce and entice. The final layer is about addiction; with sweet roasted cocoa notes to leave them full of longing and wanting more...

Do you have any fragrance favourites? Have you this one?