SULOISELLA LAVENTELILLA SYKSYYN

29.09.2018

Syksy on perinteisesti murrettujen värien aikaa, mutta Pariisin muotiviikon kuvia selatessa huomasin, että tilaa on myös kirkkaille väreille. Katukuvassa puikkelehti monia muotitietoisia daameja, jotka pukeutumisellaan nostavat lähes poikkeuksetta hymyn huulille.

Herkullisilla ja hyväntuulisilla sävyillä, syksyn ankeimmatkin ajat piristyvät. Etkä todellakaan huku harmauteen! 

Harkitse sinäkin laventeliä - eli "lilaa" - uudeksi statement sävyksesi. Laventelia näkyi ensimmäisen kerran syksyllä 2017, keväällä 2018 ja vielä alkusyksyn 2018 muotinäytösten lavoilla. 

Olipa laventelin sävy vaalean kevyt ja ilmava tai syvempi, tummempi violetti, sen kanssa on helppo onnistua. Väri on samaan aikaan neutraali,mutta kuitenkin edgy, ja se toimii varsinkin erikoisimmissa materiaaleissa kuten satiini, sifonki tai tekoturkis loistavasti. 


PHOTOS BY SANNA HINTIKKA / EDIT BY ME

KNIT FROM LINDEX

JEANS FROM MANGO

SOCK BOOTS FROM MANGO

HAT FROM LINDEX

EARRINGS FROM H&M

SUNGLASSES FROM VERSACE

BAG FROM CHANEL

Laventeli on ihanan naisellinen väri, joka toimii kesästä talveen. Itselläni tulee romanttiset ja pehmeät värikaudet yleensä keväisin. Joten miksi ei nyt tulevana syksynä. Mieti tätä pastellista pehmeää sävyä yhdistettynä harmaaseen tai mustaan. Vau! Loistava tehosteväri tuomaan kontrastia musta-valko-harmaassa arjessa talvella.

Tätä pehmeää pastellin lilaa neuletta en vaan voinut jättää ostamatta sitä sovitettuani. Neulepusero on itse asiassa hankittu jo viime keväänä Lindexiltä. Värikkäämpi neule oli ollut hankintalistallani jo koko viime talven, mutta en itsekään odottanut päätyväni pastellin sävyiseen vaihtoehtoon. Yllätyn välillä itsekin näistä valinnoistani.

Olen aina ollut surkea käyttämään pastellivärejä pukeutumisessa tai ylipäätään värejä (paitsi punaista) läpi vuoden! Jospa tänä vuonna tähän tulisi muutos ja vaatekaappini neutraali musta-valko-harmaa väripaletti saisi piristysruiskeen ja täten laajentuisi lisää! 

No, nyt ollaan kokeiltu ylle ennakkoluulottomasti suloista laventelia ja ihastuttu! Miten on sinun laita? Pääseekö laventeli piristämään sinunkin vaatekaappiasi? Oletko innostunut pastellisävyistä tai kirkkaista väreistä?

Sick of grey? Consider making lavender - aka "lilac" - your new statement shade. In addition to being all over the Fall 2017, Spring 2018 and Pre-Fall 2018 runways.

Whether you prefer your lavender light and airy or deep, with more prominent purple tones, it's an easy-to-pull-off neutral that still reads edgy, especially when done in fun materials like satin, chiffon or faux fur.

I just love this lavender knit, it's such a great autumn staple to have! Lavender is a trendy color to wear this season still. I have always been a sucker for colors through out the year! Hope this year I will be wearing more colors! Now I have tried the lavender and I am fond of the color!

Are you excited about pastels or bright colors?