RUUTUBLEISERIN VOITTOKULKU JATKUU

23.09.2018

Rakastan edelleen tätä ruutukuvioista bleiseriäni. Se oli yksi viime syksyn "must have"-jutuista ja sen suosio jatkuu edelleen. Ruutukuosin rinnalle on nousemassa uudenlaisia ruutukuosia kuten tartan-kuosi, plaid - tiedättehän, skotlantilainen kilttihameen kuosi..

On se sitten räväkkää ralliruutua tai klassisempaa ruutukuviota, on se erittäin trendikästä vielä jatkossakin. Jos et vielä omista mitään ruutukuvioista, nyt on hyvä aika sijoittaa kestävään trendiin ja klassikkoon. 

PHOTOS BY SANNA HINTIKKA  / EDIT BY ME

BLAZER FROM H&M

JEANS FROM GINA TRICOT

BOOTS FROM MANGO

T-SHIRT NEW YORKER

BELT FROM GINA TRICOT

HAT FROM H&M

BAG FROM CHANEL

Joka tapauksessa ruutukuosia on helppo rakastaa, koska sillä on paljon erilaisia yhdistelymahdollisuuksia ja sitä löytää monissa eri versioissa - pienellä tai isolla ruutuprintillä ja lukuisissa eri väreissä.

Aiemmin kun näin jonkun, jolla oli ruudullinen takki tai bleiseri yllään, rakastin sitä osana lookkia, mutta olin aina sitä mieltä, että se ei sovi minulle yhtä hyvin kuin muille. Uskon, että syy tähän ajatukseen johtuu siitä, että usein kuviolliset vaatteet antavat meille lisää volyymia ja massaa eri tavalla kuin yksivärinen vaate. Joten jos haluat ostaa tartan- tai ruutukuviollisen takin tai bleiserin, mutta arkailet sen hankinnassa, suosittelen hankkimaan sen pienellä ruutukuviolla. Se ei ole läheskään niin silmiinpistävä ja pitää ilmeen rauhallisena antaen kuitenkin asulle sen kaipaamaan pienen twistin.

Oman asuni runko on tosi simppeli, mutta toimii aina: T-paita, siniset revityt farkut, mustat nilkkurit kultaisilla yksityiskohdilla ja päässä rento hattu. Farkut ja valkoinen T-paita toimivat yhdessä aina, siinä ei sinänsä ole mitään uutta, mutta täytyy kyllä sanoa, että ruudullinen bleiseri tuo asuun niin paljon enemmän kuin vaikkapa vain perus musta vastaava. Siitä ruutukuosissa nimenomaan pidänkin, sillä on niin helppo lisätä asuun vähän enemmän potkua.

Täytyy kyllä sanoa, että ruudullinen bleiseri tuo asuun niin paljon enemmän kuin vaikkapa vain perus musta vastaava. Siitä ruutukuosissa nimenomaan pidänkin, sillä on niin helppo lisätä asuun vähän enemmän potkua. 

Toivottavasti pidät asustani ja innostaa myös sinua kokeilemaan ruutubleiseriä. 

Oletteko ruutukuosien ystäviä vai oletteko jo aivan kyllästyneitä koko kuosiin? Mikä on sinun lempiprinttisi pukeutumisessa?

Hyvää viikkoa ihanat! Nähdään!

I still love a checked blazers. It's still one of the my "must haves" and I think we'll love it because it has a lot of possibilites and we can find it in a lot of versions like small or big print and in different colours.

When I saw someone wearing a checked blazer like this, I loved it, but I always though that it doesn't fit me as well as them. I think that the reason is why checked often gives us more volume. So If you want to buy a tartan jacket or a checked blazer, I suggest buying a blazer with a small print.

The rest of the my outfit is very easy: white t-shirt, blue ripped jeans, black ankle boots with gold details and a baker boy hat. Simple but works!  I LOVE the clean-cut sophistication of a blazer, but a checked print really kicks it up a notch.

I hope you like my outfit and it inspires you for mixing your new checked blazer.

Do you like checked pattern? What is your favorite print?

Have a good week, sweeties! See you!