RIPAUS KULTAA LUOMILLA PELASTAA ANKEIMMANKIN SYYSPÄIVÄN

03.10.2018

Yksi luomivärisävy näkyy tänä syksynä joka paikassa - helppo käyttää, sopii kaikille! Ripaus kultaa silmäluomella pelastaa ankeimmankin syyspäivän.

Kulta on sävy, joka ei mene koskaan muodista, mutta tänä syksynä se loistaa jälleen meikin kirkkaimpana keskipisteenä.

Sävyä näkyy runsaasti muun muassa syksyn uusissa luomiväripaleteissa. Kullanhohtoisissa meikeissä parasta on niiden laaja sävyvalikoima, jokaiselle löytyy takuulla sävy, joka sopii omaan tyyliin. 

Silmämeikin voi rakentaa joko kokonaan kultaluomivärin ympärille tai käyttää jalometallisävyä vain tuomassa hohtoa esimerkiksi klassisen ruskeaan sumusilmämeikkiin.

Viva La Diva Nudie One-luomiväripaletista löytyy koko kattaus 12 himmeää ja helmiäismäistä värisävyä ruskean ja beigen vivahteissa. Mausteinen pronssi sävy Success on aivan ihana jo yksistään luomilla, samoin heleän kultainen Shines On!

Viva la Diva luomivärit ja luomiväripaletit ovat tunnettuja laajasta sävyvalikoimastaan ja mahdollisuudesta toteuttaa monipuolisia silmämeikkejä. Viva la Divan luomiväreillä loihdit sekä klassisen, hillityn silmämeikin että rohkeat ja trendikkäät lookit. 

Luomiväripaletit ovat kannella suljettavia ja sisältävät peilin, joten ne kulkevat kätevästi mukana käsilaukussa ja meikkipussissa. Löydät Viva la Diva luomivärit ja luomiväripaletit yksinoikeudella KICKS-myymälöistä ja netistä KICKS-verkkokaupasta täältä.

Kannattaa muistaa klassinen meikkikikka eli siveltimen kostuttaminen, kun meikkaat metallinhohtoisilla sävyillä. Hohtavat luomivärit näyttävät yleensä intensiivisemmiltä hieman kosteina tai kun ne levittää siveltimen sijaan luomille sormenpäällä.

Kulta toimii sellaisenaan tai pelkän ripsarin kanssa, mutta tyyliin voi yhdistää myös kevyen silmänrajauksen joko kajaalilla tai dramaattisemman ilmeen nestemmäisellä rajauksella. Jos yläluomet ovat raskaat, kullansävyä kannattaa levittää etenkin silmien sisänurkkiin.

Arkisin suosin meikissäni lähes poikkeuksetta huulipunaa tuomaan kaivattua piristystystä kasvoilleni, mutta nyt olen tarttunut siveltimeen ja tähän Viva La Divan palettiin aiempaa useammin. Täällä siis ollaan otettu kullanhohtoiset luomet ilolla vastaan. Paljon kaivattua vaihtelua!

Gold is a color bold enough to make a statement. Incorporate this gorgeous color in your eye makeup and it will surely make your eyes pop. Depending on the intensity of the gold, it can be dressed up or dressed down. It is the ultimate go-to look if you want to stand out at a party. There are a multitude of shades of gold to choose from. 

Pack on the eyeshadow on the inside and center of the eyelid and blend it out near the crease. Add a dark brown shade to the outer corner and blend it away into the crease.

Pack more of the gold eyeshadow on the center of the eyelid if you feel that there isn't enough color. Apply some of the gold eyeshadow on the bottom lashline as well. Use a black kajal or liquid or gel liner to create a winged line. And there you have it, golden eye makeup!