RENNOSTI RAIDOISSA

24.09.2018

Raidat ovat aina olleet muodikkaita ja niillä on pitkä kiertokulku trendien vaihdoksissakin. Ainoa muutos mikä näkyy sesonkien vaihtuessa on raitojen väri tai kuinka paksu tai ohut raitakuosi on uuden trendikauden aikaan. Raidat ovat hyvin yksinkertaisia, klassisia ja naisellisia ja sopivat melkein kaikille.

PHOTOS BY KAROLIINA HONKAKOSKI / EDIT BY ME

SHIRT FROM VERO MODA

JEANS FROM GINA TRICOT

LOAFERS FROM H&M

HAT FROM H&M

EARRINGS FROM H&M

WAISTBAG FROM GUCCI

On olemassa erilaisia tapoja pukea ja yhdistää raitoja asuun. Yksi helpoimmista ja ehkäpä perustavoista on yksinkertaisesti yhdistää raidallinen pusero tai muu paita farkkujen kanssa. 

Itse valitsin rentoon sunnuntaikävelyyn väljämallisen kauluspaidan, jonka yhdistin korkeavyötäröisiin mutsi-farkkuihin. Punavalkoiset raidat ovat niin fresh ja tuovat kivaa vaihtelua klassiseen mustavalkoiseen raitaan! Lisäksi tämä väriyhdistelmä sopii mielestäni hyvin syksyyn.

Mitä mieltä te olette vyölaukuista? Kaikki varmasti muistavat ne 80-luvun värikkäät muovihirvitykset lanteilla. No, aikani katseltuani tämän muotivillityksen uudelleentuloa, päätin lopulta kantaa oman korteni kekoon tämän trendin osalta. Kesällä investoin uudistettuun versioon vyölaukusta ja ostin tämän Guccin pullean GG Marmont vyölaukun. Ja kuinka paljon rakastan sitä edelleen.

Gucci-vyölaukun muodossa on jotain niin söpöä. Se on ryhdikästä nahkaa ja malliltaan kuin pieni käsilaukku. Voit myös ottaa sen pois hihnasta ja käyttää sitä clutchina illan ajan tai pussukkana suuremman laukun sisällä.

Vyölaukku on ideaali asuste festareille ja muihin tapahtumiin, joissa laukku tuntuu epäkäytännölliseltä. Se on kuin ekstratasku, jonka olemassaoloon ei tarvitse kiinnittää huomiota. Myös olkapääsi kiittää.


Stripes have always been in fashion and will certainly have a long life ahead. The only thing that changes is the colors of trendy stripes and their being either thick or thin. Stripes are very simple, classical, and ladylike and fit almost everyone.

There are different ways of wearing stripes. One of the easiest and maybe the basic forms of wearing stripes is simply pairing a striped blouse or any other top with a pair of jeans.

I chosed a loose-fitting shirt with a highwaist mom jeans. Red and white stripes are so fresh! And they fit for autumn nicely.

Do you remember the 80's colorful and ugly plastic waist bags? In summer I invest in the more modernized belt bag trend. I bought this Gucci GG Marmont belt bag. And how much I still love it.

There's something so cute about the shape of the Gucci belt bag. It is a high-quality leather and designed like a small handbag. You can also take it off the belt and use it as a clutch for evening or a pouch inside a larger bag.

Belt bag is an ideal accessory for festivals and other events where the bag feels impractical. It's like an extra pocket, the existence of which do not need to pay attention to. Also your shoulders thank you.