NÄILLÄ VAATTEILLA OLET TÄNÄ SYKSYNÄ  TODELLA TRENDIKÄS

25.09.2018

Tänä syksynä katukuvassa nähdään tyylikkäitä housuja, muhkeita neuleita ja pastellisävyjä sekä beigeä ja ruskeaa. Korostusväreinä toimii myös kirkkaita sävyjä  muun muassa punainen ja burgundy.

Catwalkeilla nähtiin paljon 70-luvun vaikutteita. Tulevana syksynä voi huoletta kistaista ylleen jumpsuitit, housuhameet ja housupuvut, sillä ne sopivat 70-luvun tyyliin täydellisesti.

Vaatekaappia ei tarvitse uudistaa isolla rahalla joka syksy vaihtuvien trendien takia, vaan voi tarttua maltilla vain niihin uutuuksiin, jotka itseään innostavat.

Minusta pitää ehdottomasti pyrkiä siihen, että koko vaatekaappia ei tarvitse uusia joka sesonki. Mitä tahansa vanhoja vaatteita voi käyttää aina uudestaan, kun keksii niistä erilaisia yhdistelmiä. Kannattaa panostaa vain sellaisiin vaatteisiin ja asusteisiin, joista todella pitää. Tärkeintä on oma hyvä olo.

Kannattaa panostaa vain sellaisiin vaatteisiin ja asusteisiin, joista todella pitää. Tärkeintä on oma hyvä olo.  

*Postaus sisältää mainoslinkkejä 

1. Kashmir-pooloneule 2. Huolitellut leggingsit 3. Isot korvakorut 4. Tolppakorkosaapikkaat

Viime syksyn suurin muoti-ilmiö oli vajaamittaiset housut. Niitä nähtiin useiden julkkisten kuin tavan tallaajan yllä. Vajaamittaiset housut ovat vieläkin muodissa. Ne säilyvät trendikkäinä ensi kevääseen asti. Ylipitkät ja leveät housut ovat myös upeita.

1. Mohairneule 2. Väljät villakangashousut 3. Vyöllinen takki 5. Slingback avokkaat

Ihanan muhkea neulemuoti ei katoa minnekään, sillä neuleet löytyvät takuulla kaupoista jokaisena syksynä. Neuleita tulee aina syksy- ja talvimallistoihin. Nyt jos koskaan kannattaa satsata neuleeseen, sillä valikoimat ovat parhaimmillaan. Kannattaa hankkia vain laadukkaista luonnonmateriaaleista, kuten villasta, kashmirista, puuvillasta tai pellavasta tehtyjä neuleita.

1. Paperipussihousut 2. Merinovillaneule 3. Korvakorut 4. Tolppakorkosaapikkaat

Syksyn muoti hehkuu punaisen, burgundin ja metsän vihreän eri sävyissä ruskean lisäksi. Talvella yllättävinä väreinä muotiin tulevat kauniit pastellisävyt sekä kokovalkoiset lookit.

1. Lämminvuorinen takki 2. Kipparinlakki 3. Mom Jeans 4. Pooloneulepusero 5. Pitkät korvakorut 6. Chelsea-nahkanilkkurit

Erilaisten housujen lisäksi syksyn kovinta huutoa ovat muhkeat villakangastakit, lammaskarvatakit ja hauskat poolopaidat. 

1. Puuvillapaita 2. Isot korvakorut 3. Farkut kulutustehosteilla 4. Villasekoitetakki 5. Saapikkaat

Suosittelen hankkimaan upean, vyöllisen villakangastakin tai superlämpimän lammaskarvatakin, monikäyttöisen ja hyvälaatuisen valkoisen kauluspaidan ja laadukkaat puvunhousut. Myös laadukas, pehmeä neule on ehdoton lisäys syksyn ostoslistaan! 

Näillä tuotteilla pysyt taatusti sekä lämpimänä että tyylikkäänä syksyn sateessa ja viimassa! 

I love fall fashion! This year I'm obsessed with different tones of beige and brown, I can't get enough of those beautiful warm shades. Here are my 5 outfit collage to give some inspiration for shopping.