MUHKEAN PÖRRÖINEN TAKKI LOPPUSYKSYYN - KIETOUDU TEDDYYN

25.10.2018

Tänä syksynä vaateliikkeiden takkivalikoima on todella monipuolinen. Syksyn luottotakki on malliltaan joko rennon väljä, klassisen ruudullinen tai muhkean pörröinen. 

Varsinkin teddykankaasta valmistetut pehmeät ja pörröiset takit ovat pinnalla juuri nyt! Näissä takeissa, jos missä saa olla muhkeat muodot!

Se päivä, kun pulleaa ja lämmittävää talvitakkia käyttää ensimmäistä kertaa, on syksyn paras päivä. Ainakin jos kysytään mielipidettä ihmiseltä, joka rakastaa lämpimiä neuleita, tekoturkiksia ja kerrospukeutumista. 

PHOTOS BY SANNA HINTIKKA / EDIT BY ME

COAT FROM MANGO 

SHIRT FROM H&M

LEATHER JEANS FROM H&M

BOOTS FROM ELLOS

EARRINGS FROM MANGO

SUNGLASSES FROM NELLY.COM

BAG FROM GUCCI

Päivän asussani päälläni on tämän syksyn hittimateriaalista, teddykankaasta, valmistettu pehmeä ja pörröinen takki. Takki on malliltaan hieman väljä ja helma polvimittainen. 

Muhkea takki on mielestäni paras vahvanvärisenä, tumman viininpunaisena tai sitten vastakohtaisesti neutraalissa hempeän vaaleassa, kermaisessa sävyssä kuten omani. Hanki teddytakki hillityssä sävyssä, jolloin se toimii monessa asussa, eikä kyllästytä. 

Teddytakki näyttää imartelevimmalta, kun sen yhdistää johonkin tyköistuvaan ja kapeaan, joten yhdistin takkiin skarpit nahkahousut ja tyköistuvan poolopaidan. Aurinkoinen syyssää houkutteli leikittelemään asusteilla ja valitsin sydämenmuotoiset aurinkolasit piristämään ilmettä. Tuleeko kenellekään muulle Halinalle-vibat? ;)

Haluan ehdottomasti kokeilla, miten tämä muhkea ja pörröinen takki istuu pikkujoulukautena kimaltavan juhlamekon ja korkojen kanssa tai vaihtoehtoisesti rennommassa asussa tennareiden kanssa!

Tämä takkitrendi suorastaan syleilee vartaloa. Kuin olisi sinut olisi vuorattu lämpimään kestohalaukseen, hah hah! Niin mukava ja lämmin tässä takissa on - ei varmasti tarvitse palella tulevan talven viimassa!

Stylish and cozy - best of both worlds. The teddy bear coats to keep you cozy all winter long. The cozy coats are dominating the streets, and who could be mad about about such a cute trend? Teddy jackets are like a giant hug with its plush, soft-to-touch feel.

I like this soft material, neutral shade, cream and oversized fit so much. It works everyday style perfectly! Paired fabulously with everything from black leather trousers and chunky white trainers to glitzy party dresses and heels.