KUIVAT HUULET, MIKÄ AVUKSI? TESTAA SÄVYTTÄVÄÄ HUULIVOIDETTA

01.10.2018

Melkein kaikkien huulet ovat joskus rohtuneet ja kuivat. Tämän voi huomata etenkin ilmojen viilentyessä. Syksyn ja talven kylmä viima ja kuiva ilma haiduttavat kosteutta herkältä huulien iholta muita vuodenaikoja nopeammin. 

Talven tullessa kuivattava huulipuna kannattaa vaihtaa hoitavaan tuotteeseen. Runsaspigmenttiset mattahuulipunat kuivattavat huulia enemmän kuin tavalliset huulipunat. Päivittäiseen käyttöön kannattaa valita huulirasva, joka sisältää sekä kosteuttavia että suojaavia raaka-aineita. Suojaavat raaka-aineet muodostavat huulien pinnalle suojaavana kerroksen ja estävät kosteuden haihtumista.

Jos kuitenkin kaipaat huulillesi piristystä värin muodossa ilman kuivattavaa lopputulosta -  testaa sävyttävää huulivoidetta! 

Huulipunien ja -kiiltojen rinnalle on tullut liuta hoitavia voiteita, jotka korostavat huulten omaa sävyä. Osa antaa hyvin kevyen sävyn, toiset muistuttavat suuresti läpikuultavaa huulipunaa ja sisältävät runsaammin pigmenttiä. Huulivoiteet ovat loistava valinta sään viiletessä etenkin silloin, jos punat kuivattavat herkästi huuliasi.

TEE NÄIN:

  1. Huulirasva ei imeydy ja kosteuta, jos huulien iho on karhea ja hilseilevä. Kuoriminen poistaa kuolleen ihosolukon ja karheuden, sekä parantaa huulirasvan ja huulimeikin levittämistä. Huulet voi kuoria hunajaan sekoitetulla sokerilla, kostealla froteepyyhkeellä, pehmeällä hammasharjalla tai huuli tarkoitetulla huulienkuorinta-aineella.

  2. Helli huulia voiteella, jossa on hieman sävyä, tai valitse huulituote, joka korostaa huulten omaa punaisuutta. Voit myös valita kevyen kermaisen huulipunan, jonka sävy on joko hennon marjainen tai persikkainen.

1. Glamglow Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment -huulikuorinta on sokerimaista massaa, jota pyörittelemällä saat huulet pehmeiksi. Kuorinta maistuu kaiken lisäksi makealle, mutta en suosittele sitä tästä huolimatta syömään, koska huulien jatkuva nuoleminen kuivattaa huulia tarpeettomasti. ;) 

2. Estèe Lauder Pure Color Love Magic Liptint Balm -huulivoide reagoi huulten pH-arvoon, jolloin sävy on jokaisella käyttäjällä hieman erilainen, mutta antaa kevyen pinkin vivahteen huulille.

3. Korres Lip Butter -huulibalsami sisältää sheavoita. Tuote hoitaa ja sävyttää huulet virkeän punaisiksi. Sävyjä on useita ja ne ovat pigmenttisiä ja suorastaan sulavat huulille! Kuvan Quince sävy sopii ihanasti pakkaspäiviin.

4. Buxom Power Plump Tinted Lip Balm Glowing -huulivoide kosteuttaa ja täyteläistää huulia ja tunnistaa niiden pH-arvon, jonka mukaan se antaa huulille persoonallisen sävyn. Fiery antaa lämpimän punaisen sävyn huulille.

Dry skin does not feel great. But nothing is more painful and unsightly than sore, cracked lips. Chapped lips are super common in autumn but especially during the frosty, winter days. If you're struggling with desert-like lips and are on the hunt for a solution, I've rounded up 3 of the best lip balms for you. Buxom is very nice for example. The application is buttery smooth on the lips and also adds a barely there tint to your lips. 

By mixing a little water into a bit of sugar, you can create a scrub that is perfect for exfoliating. Rub the mixture onto your lips until they begin to feel soft and repeat a few times a week! Or try out Glamglow Poutmud Fizzy Lip Exfoliating Treatment! This scrub will help to get rid of any dead or dry skin.

So, here are these easy ways to keep your lips looking fresh and moisturized as the crisp air starts to hit!