BLOGI

Lue mikä on uutta tällä viikolla
 

Ollaan jo pitkällä syyskuuta! Missä ihmeen välissä näin pääsi tapahtumaan? No, en valita ollenkaan, sillä syksy on lempivuodenajoistani.

Sanokaa hei uudelle ihanuudelleni! Apua.. Jotenkin edelleen vähän epätodellinen fiilis, että monen vuoden takainen unelmointini kohde, sydämen tykytyksiä aiheuttanut laukku, roikkuu nyt ihan oikeasti olallani. Hyvä tavaton!

Raidat ovat aina olleet muodikkaita ja niillä on pitkä kiertokulku trendien vaihdoksissakin. Ainoa muutos mikä näkyy sesonkien vaihtuessa on raitojen väri tai kuinka paksu tai ohut raitakuosi on uuden trendikauden aikaan. Raidat ovat hyvin yksinkertaisia, klassisia ja naisellisia ja sopivat melkein kaikille.

Rakastan edelleen tätä ruutukuvioista bleiseriäni. Se oli yksi viime syksyn "must have"-jutuista ja sen suosio jatkuu edelleen. Ruutukuosin rinnalle on nousemassa uudenlaisia ruutukuosia kuten tartan-kuosi, plaid - tiedättehän, skotlantilainen kilttihameen kuosi..

Useina aamuina, huomaan kysyväni itseltäni saman kysymyksen, mitä minun pitäisi tehdä aamiaiseksi? Yritän parhaani mukaan aloittaa päivän jollain, joka antaa minulle energiaa, vähän proteiinia ja ilman ylimääräistä sokeria. Mutta on haaste yrittää löytää täydellinen ja nopea aamiainen, etenkin kiireisessä arjessa.

Nyt on aika päästää miesten trendit lavalle! Ensi sesongin isoimmat trendit miehille ovat ehdottomasti nahka, voimakkaat värit kuten punainen ja vastapainoksi maanläheinen ruskea. Tähän postaukseen sain vision ihanan Sini Mustosen laajasta trendipostauksesta- käy kurkkaamassa hänen postauksensa täältä!

Ensimmäinen päivä syyskuuta, vau! Niin se aika vain rientää ja pitää alkaa valmistautumaan syksyyn ja talveen todenteolla. Tässä välissä onkin oikein hyvä väli kurkistaa ensi sesongin trendit läpi ja ottaa ne haltuun. Tähän postaukseen sain vision ihanan Sini Mustosen laajasta trendipostauksesta- käy kurkkaamassa hänen postauksensa täältä!

Tämä kuvissa näkyvä pieni sisäpiha löytyi aivan puolivahingossa keskeltä kaupunkia, kun etsimme siskoni kanssa sopivaa kuvauspaikkaa. Se on kyllä hämmentävä tunne, kun tutuilta kotikulmilta löytää jotain aivan uutta, johon ei ole aiemmin kiinnittänyt mitään huomiota. Tällä kertaa me löydettiin oma salainen puutarha. Tuonne jos minne olisi tehnyt...