BLOGI

Lue mikä on uutta tällä viikolla
 

Apua, treffit edessä eikä mitään päälle pantavaa? Mitä jos unohtaisit kaapin penkomisen ja käyttäisit luottovaatteitasi vähän stailattuna? Näin olo on rento eikä epämukava - ja sehän näkyy myös ulospäin.

Hyvästit hillitylle harmaalle, tänä syksynä käytetään ruskeaa väripalettia! Suklaanruskea, karmelli, terrakotta, beige ja hiekka jyräävät tänä syksynä.

Tämän syksyn ehdoton luottotakki on kuosiltaan ruudullinen. Ruudulliset bleiserit ovat olleet pitkään muodissa ja menevät vielä neuleiden kanssa kerroksittain puettuna myös päällystakista. Kuitenkin ilmojen jo viiletessä, takin helma pitenee ja trendikkäin pituus tästä ruudullisesta versiosta on joko polvipituinen tai nilkkoja hipova malli.

Klassinen ja luotettava paitapusero ylevöittää, ilahduttaa ja tekee arjen pukeutumisesta helppoa. Paitapuseroissa tulee ainakin minulla kaunis ja ylväs olo. Puenkin puseron ylle aina, kun haluan vaikuttaa asialliselta.

Syksy on perinteisesti murrettujen värien aikaa, mutta Pariisin muotiviikon kuvia selatessa huomasin, että tilaa on myös kirkkaille väreille. Katukuvassa puikkelehti monia muotitietoisia daameja, jotka pukeutumisellaan nostavat lähes poikkeuksetta hymyn huulille.

Ajattelin paljastaa ihonhoitotuotteeni, joilla pidän huolta ihoni kunnosta. Minulla on suhteellisen helppo iho siinä mielessä, että minulle ei tule juuri koskaan sen isompia epäpuhtauksia, mutta toisaalta taas ihoni on hyvinkin kuiva. Erityisesti talvisin minun on pakko huolehtia hyvästä kosteutuksesta, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin - juomalla...